UiT in Zonnebeke UiT in Vlaanderen
134 activiteiten gevonden
 • Workshop Ijsjes maken

  vrijdag 07 juli » vrijdag 18 augustus - De Oude Kaasmakerij
  6+
  Cursus of workshop
  In groepjes maken we onze eigen ijsjes! We vertrekken van room en toveren die om in 'ice cream'. Onderweg leren we alles over ijscrème, de voedingswaarde, het productieproces en de geschiedenis! Schrijf nu in via info@deoudekaasmakerij.be
  Lees meer
 • Herdenkingsplechtigheid 100 jaar Slag bij Passendale

  woensdag 12 juli - Tyne Cot Cemetery
  Monument
  Officiële herdenkingsplechtigheid '100 jaar Slag bij Passendale' op Tyne Cot Cemetery. Uitgebreid programma dat wordt afgesloten met een speciale Last Post onder de Menenpoort in Ieper.
  Lees meer
 • Bossentocht - Drevetrotters

  zondag 16 juli - OC 't Gelevelt
  Fiets- of wandelroute
  Zomerwandeling doorheen bossen van de Ieperboog. Start vanaf 7u. Mogelijke afstanden 6-12-18-24 km. Aankomst vóór 18u.
  Lees meer
 • Solfer & Salpeter vertelwandeling: Vreemde heksenverhalen

  vrijdag 21 juli - Sporthal Beselare
  Theatervoorstelling
  Als Beselare zich naar tweejaarlijkse gewoonte weer in gereedheid brengt voor de Heksenstoet (www.heksenstoet.be), neemt de lokale vertelgroep Solfer & Salpeter je mee op een vertelwandeling doorheen het stemmig versierde dorp. Langs de route houd je een aantal keer halt om te luisteren naar heksenverhalen uit Beselare maar ook uit andere streken. Eindigen gebeurt met een drankje in een mooi ...
  Lees meer
 • De Bergfeesten

  zaterdag 22 juli - Steenmolenlaan
  Kermis of feestelijkheid
  Plezier voor jong en oud met gratis optredens van Salim Seghers, Luc Steeno, Belle Perez, John Terra en Sergio. Zowel op zaterdag en op zondag is er een kaarting. Beide avonden worden afgesloten met een fuif.
  Lees meer
 • KD's on tour "Heksenvertelwandeling"

  dinsdag 25 juli - OC De Leege Platse
  Begeleide uitstap of rondleiding
  Lees meer
 • KLAPZ!-vertelavond: Over de liefde en andere dwaze dingen

  donderdag 27 juli - Ten huize van Piet en Mieke Deklerck-Staessen
  Theatervoorstelling
  “De liefde” inspireert ook deze vertelster. Isabelle vertelt over de liefde in al haar kleurrijke facetten. Kussende kikkerlippen, nimfen die je om de tuin leiden, twijfelwijfjes, een winkel vol borsten en billen. Van ‘kalverliefde’ pubers tot oma's en opa’s die tintelen in de kou. Ze vertelt over liefde die onder je huid kruipt, die raast in je hoofd en hart. De liefde houdt er lelijk huis, ...
  Lees meer
 • Heksencafé KLJ Beseveld

  vrijdag 28 juli - Loods Geert Loontjens
  Eten en drinken
  Op vrijdag 28 juli organiseert KLJ Beseveld opnieuw hun Heksencafé. Iedereen is welkom op gezellig iets te drinken of een lekkere braadworst te eten. We verkopen speciale bieren zoals Heksenbier, Rex Artus aan democratische prijzen. Dit gaat door in de loods van Geert Loontjens in de Dadizelestraat in Beselare. We hopen u te mogen verwachten!
  Lees meer
 • KLJ Beseveld op Heksenbraderie

  zaterdag 29 juli - Beselarestraat, Wervikstraat, Geluwestraat, marktplein
  Markt of braderie
  Zoals de traditie het voorschrijft verkoopt KLJ Beseveld lekkere sangria's met vers fruit op de heksenbraderie aan schappelijke prijzen. Je kan ons vinden ter hoogte van Bakkerij Wouter. Hopelijk tot dan en SANTE!
  Lees meer
 • Zeepkistenrace Beselare

  zaterdag 29 juli - Beselarestraat, Wervikstraat, Geluwestraat, marktplein
  Wedstrijd meedoen
  Op de heksenbraderie (avondmarkt) in Beselare, op de vooravond van de tweejaarlijkse Heksenstoet, wordt voor de tweede keer een heuse zeepkistenrace georganiseerd. Deze keer met een wat meer uitdagend parcours! Maak een team van 3 mensen, bouw een zeepkist die voldoet aan ons reglement, geef jullie team een naam en schrijf je in via heksenbraderie@gmail.com. Veel succes!
  Lees meer